Javascript must be enabled for the correct page display

Blader op

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 17.

Thesis

Bloem, P.G.A. (2015) Stage bij Studio Louter, Amsterdam. Stageverslag thesis, Geschiedenis (Master).

Rooy, M. de (2015) Toekomstperspectief. Master thesis, Kunst- en Cultuurwetenschappen - Kunsten, Cultuur en Media (Master).

Muller, D.G.E. (Daphne) (2014) Sabina Guzzanti, de Italiaanse Michael Moore en de vrees van Berlusconi. Master thesis, Kunsten, Cultuur en Media (Master).

Benedictus, R.J. (Rienk-Jan) (2014) Souvenir de Voyage - over fotografie, toerisme & reisalbums (1890-1940). Master thesis, Geschiedenis (Master).

Renesse, L.M. (Liza) van (2014) Waar is Dylan? Mythe in de biografische traditie van de biopic en biodoc. Master thesis, Kunsten, Cultuur en Media (Master).

Sanders, B. (2013) Friese culturele identiteit en "De Schippers van de Kameleon". Een onderzoek naar filmeducatie voor tien- tot en met twaalfjarige leerlingen in het primair onderwijs. Master thesis, Kunsten, Cultuur en Media (Master).

Romp, J.M. (2013) Singing Subjectivity. Master thesis, Kunsten, Cultuur en Media (Master).

Beckers, M.E.J. (2013) Tussen Scepsis en Geloof. Master thesis, Kunsten, Cultuur en Media (Master).

Omar Larabi, (2012) De focus op het individu. Master thesis, Geschiedenis (Master).

Buwalda, Fredau Pytrik (2012) ImagiNATIE Fryslân - Over de verbeelding van een volk en de constructie van culturele identiteit in de Friese film. Master thesis, Kunsten, Cultuur en Media (Master).

Purnama, Ari (2011) CINEMATIZING THE BAD-LAND. Research master thesis, Literary and Cultural Studies (Research Master).

Strijker, K.R.B. (2011) De Schoonheid van Geweld. Over de veranderende esthetiek in de representatie van geweld in kinderfilms. Master thesis, Kunsten, Cultuur en Media (Master).

Reijnders, Laura (2011) Filmvakonderwijs en de arbeidsmarkt. Een onderzoek naar de aansluiting van het filmvakonderwijs op de arbeidsmarkt. Master thesis, Kunsten, Cultuur en Media (Master).

Slootweg, T. (2011) Modern Classicism in Contemporary Serialized Television. Lost in Vast Dispersed Narration. Master thesis, Kunsten, Cultuur en Media (Master).

Keizer, K.D. (Kim) (2010) 'An Apple a Day...'. Master thesis, Kunsten, Cultuur en Media (Master).

Boer, M.D. (Milou) de (2010) ‘Nothing ever ends...’ Het verleggen van grenzen in strip en film. Master thesis, Kunsten, Cultuur en Media (Master).

Sepp, Y. (Youri) (2010) Versies van waarheid. Het debat rond de status van de documentairefilm vanaf 1980 tot heden. Master thesis, Kunsten, Cultuur en Media (Master).

This list was generated on Thu May 25 03:05:30 2017 CEST.